Maarten Heijmans is er klaar mee: geen ontboezemingen meer over zijn liefdesleven

0

Maarten Heijmans (36) voelt zich heel ongemakkelijk wanneer hem in een interview naar zijn privéleven wordt gevraagd. Liever houdt hij er helemaal zijn mond over.

“Nee, ik heb momenteel geen relatie,” dat wil nog wel mededelen in VIVA. Maar verder wil hij niets kwijt over zijn liefdesleven. “Op de eerste plaats, omdat ik daar de privacy van iemand anders mee schend. En verder vind ik het niet zo interessant om mijn relaties te delen met mensen die ik niet ken.” Heijmans wil sowieso niet als persoon centraal staan in de media. Dat hoort niet bij zijn werk als acteur, zo legt hij verder uit. “Dan laat ik namelijk alleen maar mezelf zien en dat is niet waarom ik voor dit werk heb gekozen.

Ramses Shaffy en Liesbeth List

Maarten Heijmans is naast zijn werk voor Toneelgroep Amsterdam bekend van zijn glansrol in de televisieserie Ramses en de verfilming hiervan, waarin hij naast Noortje Herlaar (Liesbeth List) de hoofdrol vertolkt. Liesbeth List overleed op 25 maart op 78-jarige leeftijd in haar woonplaats Soest.

Share.

About Author